Få ersättning som om ni vore operatör själv

Ni bestämmer hur abonnemangen ska se ut, vad som ska ingå till vilket pris, vilken bindningstid osv. Ni säljer in det till företagskunder. Vi gör resten.

Kundtjänstgränssnitt

Genom EasyCRM så når ni alla funktioner och tjänster en kundtjänst behöver. Ni skapar, uppdaterar abonnemang, hittar PIN- och PUK-koder för kunder, spärrar utlandssamtal eller betalsamtal. Ni kommer åt kundernas fakturor och kan bistå kunden med snabb åtkomst, via PDF eller direktlänk. Ni skapar avtal och dokument för digital signering och utskick direkt ifrån systemet. Vi i vår tur hanterar digital signeringen antingen via SMS, BankID eller E-post. Vi hanterar all rådata för debitering av kund och vi skapar automatiskt fakturor. Krediteringar och korrigeringar sker direkt i EasyCRM. Inom 15 minuter kan fakturorna ligga hos Strålfors, klara för kuvertering, frankering och utskick.

NÅGRA AV VÅRA FÖRDELAR
VI SKAPAR ERA KUNDFAKTUROR
VI HANTERAR AVTALSSIGNERING
VI GER ER RAPPORTER FÖR UPPFÖLJNING

Som återförsäljare bestämmer ni själva hur abonnemangen ska se ut!

Man skulle kunna säga att EasyTelecom gjort en Web 2.0, fast för telecom... Här låter vi våra återförsäljare skapa unika abonnemang baserat på sina egna kunder, deras kunskap om vad som går att sälja och vad det är deras kunder vill ha. Det vi erbjuder är en stabil bas i en enkel men kraftfull miljö, i molnet hos oss. Där hanterar vi med fast hand själva driften och ser till att tjänsterna fungerar och går att nå – 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan 365 dagar om året – så att ni kan fokusera på det ni är bäst på.
Er försäljning!

DATAHASTIGHETER UPP TILL 100MBIT/S
NI SÄTTER PRISET FÖR ABONNEMANGEN
ANTAL FRIA MINUTER, SMS OCH MMS
FRITT, FASTPRIS, TAKPRIS